Чим нам запам'ятався 2014 рік

Цей рік для нас видався доволі важким… В ньому було багато сліз радості та горя. В цьому році кожен з нас (країн та особисто людей) показали зворотній бік нашої так скажем темної та світлої медалі (шкода, що поганої видалося більше...) Ми, українці довели, що ми сильна нація, щирі та люблячі свою державу патріоти. Що, заради своєї волі та свободи ми готові пережити багато горя, але це горе робило та ще зробить нас дебільше сильнішими. Особливо всьому світу запам«яталися події 22.01.2014. події Майдану, повалення пам»ятника Леніну, поява «зелених чоловічків» на тереторії України, втеча легендарного президентата багато іншого. Росія, видала як вона любить спорт, росіяни долові гарно презентували Олімпійські ігри в Кремлі. Особливо запам«ятався всьому світу мишко, та як він заплакав… Італія, Бельгія, Франція, та багато інших країн довели своїми діями, що для них не пусте значення сусіди, українці та війна. Це дійсно відчувався прояв людяності та подання руки в скрутну хвилину. 
Згадаймо як на YouTube ввірвалося відео про двох росіян які підкорили собі 650-метровий хмарочос і всі були здивовані як таке можливо. Згадаймо вручення Оскару, чоловіка з горилою, примерзлий літак. Просто давайте згадувати хороші моменти поки це можливо, адже всі ми знаєм, що погані моменти залишаються в нас в серці (приклад першого кохання, втрата рідних, війна...).
Також цей рік приніс нам багато фантастичних відеоігрів, фільмів, мультиків, для того, щоб нас порадувати, та занурити в світ дитинства.
До чого я веду!? До того, що ми всі люди, хочемо здаватись на перший погляд грізними, сильними, великими. А самі ми добрі, чуйні, та ранимі. Для чого ми таке показуєм? Багато людей шукали на це питання відповідь. Моя думка така, по-перше це ввійшло в моду, по-друге так ми себе захищаємо, по-третє ми вже привикли до такого способу життя. Давайте разом змінюватись, підійматись на ноги, будувати цивілізовану, незалежну державу, вкінці давайте просто будемо Богом створеними ЛЮДЬМИ!
Давайте вчитись правильно любити, поважати, цінувати вже те що в нас є.
Ми створюєм історію… Давайте створим її гідно...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте